Voor elk feest een passende show?

Geen een feest is gelijk, geen publiek is het zelfde. Daarom bied Smit-PA voor vrijwel elk feest een passende show die voldoet aan al uw wensen 제3공화국 다운로드. Of het nu gaat om een drive in show in een woonkamer of voor in de tuin. Zo is van elke locatie een feestterrein een passende drive in show te maken 다운로드.

Feesten en Partijen

Opzoek naar een DJ tijden uw “besloten” feest, of het nu gaat om een 25 jarige jubileum of een verjaardag wij kunnen uw feest aanvullen met een passende show en allround DJ 다운로드. Elke locatie en elke grote, passend bij ieder budget. 
Al vanaf €200,- incl. btw.

Drive in shows

Special voor de kleinere horeca bieden wij shows aan op maat 파스텔 카프리 다운로드. Niet ieder café heeft de mogelijkheid een volwassen drive in show te programmeren voor de gasten. Daarvoor hebben wij de oplossing…
Al vanaf €400,- incl 다운로드. btw.

Feest in de Tent

Elke dorp of stad kent wel een feesttent die garant staat voor een week meer dan gezelligheid 3dp chip 최신버전 다운로드. Door de jaren ervaring weten wij ons volledig aan te passen voor elke feesttent. Wij kunnen zelfs complete pakketten leveren voor de gehele feestweek 다운로드.
Al vanaf €750,- incl. btw.

Feest op het plein

De show voor openlucht evenementen, pleinfeesten of de terrassen van de horeca Share ex2 download. Wij kunnen een complete avond verzorgen in de buitenlucht met elk gewenst thema kunnen onze allround DJ’s het tot een succes maken.
Al vanaf €750,- incl 사관과 신사 다운로드. btw.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden