Voor elk feest een passende show?

Geen een feest is gelijk, geen publiek is het zelfde. Daarom bied Smit-PA voor vrijwel elk feest een passende show die voldoet aan al uw wensen. Of het nu gaat om een drive in show in een woonkamer of voor in de tuin. Zo is van elke locatie een feestterrein een passende drive in show te maken.

Feesten en Partijen

Opzoek naar een DJ tijden uw “besloten” feest, of het nu gaat om een 25 jarige jubileum of een verjaardag wij kunnen uw feest aanvullen met een passende show en allround DJ. Elke locatie en elke grote, passend bij ieder budget. 
Al vanaf €200,- incl. btw.

Drive in shows

Special voor de kleinere horeca bieden wij shows aan op maat. Niet ieder café heeft de mogelijkheid een volwassen drive in show te programmeren voor de gasten. Daarvoor hebben wij de oplossing…
Al vanaf €400,- incl. btw.

Feest in de Tent

Elke dorp of stad kent wel een feesttent die garant staat voor een week meer dan gezelligheid. Door de jaren ervaring weten wij ons volledig aan te passen voor elke feesttent. Wij kunnen zelfs complete pakketten leveren voor de gehele feestweek.
Al vanaf €750,- incl. btw.

Feest op het plein

De show voor openlucht evenementen, pleinfeesten of de terrassen van de horeca. Wij kunnen een complete avond verzorgen in de buitenlucht met elk gewenst thema kunnen onze allround DJ’s het tot een succes maken.
Al vanaf €750,- incl. btw.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden