De show voor openlucht evenementen, pleinfeesten of de terrassen van de horeca. Wij kunnen een complete avond verzorgen in de buitenlucht met elk gewenst thema met DJ en/of artiesten.

In de zomermaanden worden er in de open lucht verschillende evenementen gehouden. Wij kunnen in eigen beheer de materialen en bediening realiseren tot 1000 personen.

Samen met jou, kunnen we de show naar al jouw wensen samenstellen. Wij hebben een breed scala aan allround diskjockeys die elk hun eigen specialisme hebben. Hierdoor kunnen we op vrijwel elk gewenste thema inspelen met de juiste muziekkeuze.

Door de variatie in verlichting kunnen we een avondvullende show neerzetten die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Wij werken met een live gestuurde show, zodat we actief kunnen inspelen op uw publiek.

Mogelijkheden om de show nog completer te maken zijn er ook. Zo kan deze uitgebreid worden met een laser show, schuimkanon of een live artiest. Wij kunnen ook een dagvullend programma leveren met bijvoorbeeld een kinderentertainer of goochelaar, één adres voor  dagvullend entertainment.