Thema shows

Een drive in show is de gezelligste manier om van elk feest een succes te maken. Onze Drive in Shows zijn geschikt voor elk type feest. Of het nou gaat om een personeelsfeest, tentfeest, bruiloftsfeest of andere soort!

Voor welk thema ga jij?

Wat je ook wil vieren, wij hebben er een passend thema bij. Is je zoon of dochter jarig of is hij of zij geslaagd? Dan hebben we daar een supergezellig Sweet 16 themafeest voor. Natuurlijk compleet met een feestelijke dj, professioneel licht en geluid en passende muziek.

Daarnaast hebben we zelfs een drive in show voor in de tuin of woonkamer. Zo is van elke locatie een feestterrein te maken. Of het gaat om een tuinfeest voor 50 of een schuimfeest voor 750 man!

Geef je Drive in Show een persoonlijke tint

Je kan uiteraard een van onze vaste thema’s kiezen. Maar we horen ook graag wat voor persoonlijke wensen je hebt. Zo kan je vooraf met ons bespreken welke muziek gedraaid moet worden. Ook hebben we diverse soorten apparatuur beschikbaar voor jouw persoonlijke Drive in Show. Zo kunnen we er met ledzuilen of schermen, meerdere bewegende lichten en een schuimkanon een onvergetelijke show van maken!

Hieronder vind je de verschillende drive in show thema’s die wij aanbieden. Maar wees gerust, je kan zelf ook met de meest gekke thema’s aankomen! Zeker weten dat we er samen een gezellig feest van maken.


Open air event

Smit-PA sound and light - Open air envent

De drive in show voor open lucht evenementen, pleinfeesten of terrassen van horeca. Wij verzorgen een complete avond in de buitenlucht met elk gewenst thema inclusief professionele apparatuur, DJ en/of artiesten.
Lees verder

Go back to the 80’s

Smit-PA sound and light - I Love the 80's

Altijd al eens de hele avond willen swingen op de geweldige muziek uit de jaren tachtig? Laat je verbazen over het aanbod dat die gouden jaren aan onze muziekgeschiedenis hebben toegevoegd…
Lees verder


I love the 90’s

Smit-PA sound and light - I Love the 90's

Laat je themafeest een succes worden met 10 jaar hitgeschiedenis. Een echte classic party voor jong en oud. Laat je verrassen door een net opgezette drive in show vol verrassende hits uit de jaren 90.
Lees verder


Stappers van straks

Smit-PA sound and light - Stappers van straks

Ter voorbereiding op het echte uitgaansleven hebben wij het thema ‘stappers van straks’. Deze show is samengesteld om de jeugd een indruk te geven van de horeca.
Lees verder


Stappers van toen tot nu

Smit-PA sound and light - Stappers van toen tot nu

Wil je een bredere klantenkring en meer variatie in het publiek? Wij bieden een show met afwisselende muziek uit de jaren 60′s, 70′s, 80′s, 90′s & 00′s.
Lees verder


Mega schuimparty

Smit-PA sound and light - Go to the snow party

Laat je gasten feesten in een berg met schuim. Verras jezelf door het effect van schuim tijdens jouw evenement. Feest mee met de grootste feestknallers van de afgelopen jaren.
Lees verder


Pure House

Smit-PA sound and light - Pure house

Gaat het je om de hoogste kwaliteit van house, dan kun je met deze show je oren niet geloven. Door gebruik te maken van de beste house discjockeys kunnen wij de beste beats brengen tijdens uw feest.
Lees verder


Deep Latin

Smit-PA sound and light -Deep latin

Waan je op een mooi zonnig eiland met de Deep Latin Show. Door de combinatie van Deep House en Latin/Salsa kunnen je gasten zich helemaal laten gaan.
Lees verder


Sweet @home

Smit-PA sound and light - Tuinfeest

Altijd al eens je eigen privé DJ willen hebben bij een tuinfeest of in de woonkamer? Geen locatie is ons te klein. Door de kleine opstel mogelijkheden, is de Sweet @home drive in show voor elke locatie toegankelijk.
Lees verder


Sweet 16 party

Smit-PA sound and light - Sweet .. Party

Is je zoon of dochter jarig, geslaagd of wil je ze verrassen met een leuk feest? Wij leveren de kleinste drive in show op maat. Verras ze met een echte DJ op hun feest.
Lees verder


Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.