Uitvoering Vollenhoofsch Fanfare & Slagwerkgroep VF 2016

Afgelopen weekend stond in het teken van het Vollenhoofsch Fanfare & Slagwerkgroep VF. Vrijdagavond begon de opbouw voor de uitvoering van zaterdagavond in de sporthal van Zalencentrum de Burght 인포마스터 다운로드.
Zaterdagmiddag hebben we nog de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet, om het ’s avonds tot een waar spektakel te maken.
De opkomst was groter dan de verwachting 다운로드. Nadat er nog een aantal rijen met stoelen bijgezet waren, begon de avond vol verrassingen, met 50 jarig huwelijk & een 12,5 jarig huwelijk.
Het was een zeer geslaagde, muzikale avond 다운로드.

Nieuwe licht aansturing in de verhuur – 08/03/16

De laatste hand is gelegd aan onze nieuwe licht aansturen voor de grotere evenementen.
Het software pakket Sweetlight krijgt een volledig nieuwe definitie door de bediening via een Akai midi controller. De keuze is gevallen op een configuratie met een mini Mac, Sweetlight 512, Akai APC40 en twee 19″ schermen 다운로드.
Vrijwel alle functies die een reguliere lichttafel aanboort heeft, heeft deze configuratie ook en in sommige gevallen makkelijker en sneller te programmeren en live te bedienen xna download. We hebben al onze intelligente licht effecten al in basis geprogrammeerd. Na het uitvoerig testen gaan we aankomt weekend er voor het eerst live mee op pad 기억속의 먼 그대에게.

Bubble Deck – Novolari Event bv. – 30/01/16

Wij kunnen weer terugkijken op een geslaagde verzorging van het laatste evenement van januari 2016.
“Bubble Deck”, wat verplaatst was van 9 januari naar 30 januari, is elk jaar het eerste evenement van onze opdrachtgever Novolari Event BV 다운로드. De locaties worden altijd op het allerlaatste moment vrijgegeven en dat was voor dit jaar de geweldige locatie van het Coronel Adventure. Het speelpark wat normaal gevuld wordt met springende jongeren, gaf nu de ruimte aan de exclusieve nieuwjaarsborrel 다운로드. Wij mochten het geheel flink uitpakken met geluid, licht, laser & podium. Een avond compleet met drie disc-jockys, MC/zanger, trompettist en danseressen 입이트이는영어 다운로드.

Website organisator Novolari – www.novolari.nl
Website locatie Coronel Aventure – www.www.coronel.nl

Club Royal – Gastro Anton in Laren – 26/12/15

De kerstdagen zijn weer achter de rug. Vol mooie momenten en lekker eten met geliefden om je heen. Deze dagen mochten wij exclusief afsluiten met een geweldig evenement in opdracht van Novolari bij Gastrobar Anton in Laren 나는 여왕이다.
De avond werd geopend door DJ Vince Vega, vervolgd door DJ Jose en de avond werd afgesloten door Peter met de beste classic in nieuwe stijl met begeleiding van een live saxofonist 다운로드.
Voor deze avond hadden we onze show geheel in het wit opgetrokken. Samen met de 3 full colour lasers gaf dit een geweldige sfeer om de kerstdagen mee af te sluiten 다운로드.

Website Gastrobar Anton  – www.gastrobar-anton.nl
Website organisator Novolari – www.novolari.nl

Eindejaar Gala – SC Emmeloord – 12/12/15

환율 데이터 다운로드

Het derde jaarlijkse gala bij SC Emmeloord was weer een gezellig feest arcgis 10.2 다운로드. De dames en heren voetballers kwamen netjes gekleed in galajurk of smoking en kwamen over de ware “blauwe” loper. Na het welkomstdrankje kwam de sfeer er al vroeg in en ging DJ SoundLight door tot de kleine uurtjes met hits van toen en nu 트러블메이커 mp3 다운로드.
Kortom een zeer geslaagde gala avond compleet met een hapje, drankje en miss & mister verkiezing gala 2015.

DB Technologies Sigma 7.6 systeem

Nieuw in de verhuur, DB Technologies Sigma 7.6 systeem.
Een mooie uitbreiding van de bestaande EV sets, die we inzetten voor de kleinere klussen 다운로드. Deze nieuwe robuuste set gaat invulling geven aan de grotere evenementen.
Sigma 7.6 bestaat uit een 2×18″ baskast met daar op een 15″/2″ top per kant 다운로드. Hierdoor is deze set in te zetten tot ruim 500 personen. Voor groter kunnen we kiezen om een dubbele set neer te zetten, die naadloos op elkaar aansluit door het ontwerp 다이얼 패드 다운로드. Door de digitale ingebouwde versterker zijn ze perfect afgeregeld en met een totaal vermogen van 7,6 kilowatt RMS is dit ruim voldoende voor de mooiste beleving van muziek 졸업반 다운로드.

Pepernoten Party @ Danscafé Skippers – 05/12/15

다운로드

Na de Sinterklaasavond reisden we af naar het Friese Makkum. Bij Danscafé Skippers mocht DJ SoundLight de avond afsluiten tot in de kleine uurtjes 나의 아저씨 ost.
Samen hebben we afscheid genomen van de Sint voor 2015 en gingen we vol gas door richting de Kerst sferen. Door het geweldige publiek hadden we een avond om niet snel te vergeten 다운로드.

Website Danscafé Skippers – www.eetcafeskippers.nl

Achter de Planken, The Heinoos & DJ SoundLight – 21/11/15

Zoals ieder jaar, wordt er in Het Wapen van Ens het evenement “Achter de Planken” georganiseerd 리그 오브레전드.
Als hoofdact stond op deze geweldige avond de band The Heinoos 신비아파트 고스트헌터 다운로드. DJ SoundLight zorgde voor, tussen en na de band voor de muzikale invulling van de avond.
Voor deze gelegenheid, stonden we tegenover het hoofdpodium in de zaal met onze eigen installatie, Led DJ meubel en bewegende lichteffecten lg전자 서비스센터.
Dankzij de enorme opkomst tijdens achter de planken, bleef het nog geruime tijd onrustig in Ens met allemaal feestvierende mensen. Kortom een geweldige avond zo in samenwerking met de band The Heinoos 다운로드.

Website Wapen van Ens – www.hetwapenvanens.nl
Website The Heinoos – www.theheinoos.nl

Sunday Brunch – Restaurant Mauve – 01/11/15

Smit-PA sound and light verzorgt niet alleen maar drive in show, maar heeft ook een ruim verhuur assortiment van audiovisuele producten.
Afgelopen zondag mochten wij het podium, achterdoek en verlichting plaatsen bij Café – Restaurant Mauve in Laren voor de “Sunday brunch” 전지적 참견 시점 다운로드.
Hier organiseert men met enige regelmaat een hoogstaande brunch met live muziek en entertainment. Een compleet verzorgde middag, met elke keer een andere thema windows 핫픽스. Op 1 november was de eerste in rij, met live muziek van The Rosenbergs met Johnny Rosenberg. Een succes en er volgen er zeker meer lekkere en gezellige brunches 다운로드.
Houd Facebook of de website van Restaurant Mauve in de gaten.

Website Café Restaurant Mauve – www.mauve.nl
Website organisator Novolari – www.novolari.nl