Feest in november

Ilse SmitOok in november hebben we niet stil gezeten met het verzorgen van vele feestavonden.
We hadden de afgelopen tijd wel wat minder tijd om iets op onze website te vermelden door de drukte in de verhuur, maar vooral door de veranderde thuissituatie. Op 2 november is om 18:18 uur het jongste lid van de familie ter wereld gekomen. Nynke en Klaas-Louwe hebben een dochter gekregen, genaamd Ilse.
Ilse Smit is de jongste aandeelhoudster van de firma.

De afgelopen maand waren we weer aanwezig bij onze vaste klanten, maar ook op bruiloften en bedrijfsfeesten in heel Noord-Nederland, zoals in ‘Spuit 11’ te Lemmer, waar we meerdere avonden te vinden waren. En waar we samen met DJ SoundLight, DJ BlackBox, DJ Danny & DJ Jose de avond tot in de late uurtjes hebben gevuld met muzikale klanken.

We waren ook te vinden in discotheek ‘De PartyPub’ te Zwartsluis waar DJ Danny en DJ Marcel hun kunsten hebben vertoond tijdens de DJ Nights die ‘De Albatros’ daar elke vrijdag en zaterdag organiseert.

Samen met collega bedrijf MAB-Audio & DJ Marcel hebben we in Vlaardingen afscheid genomen én de verjaardag gevierd van één van de beste gastvrouwen van het chauffeurs café ‘De Pitstop’. Jammer genoeg stopt zij met haar werkzaamheden daar, maar de jongens uit de transport zullen haar zeker niet snel vergeten.

Samen met DJ BlackBox en DJ team CUE & CUE hebben we een avond verzorgd bij café ‘Onder de Luifel’ te Hasselt, waar de beste hardstyle beats uit de speakers kwamen. Zeker een avond die voor herhaling vatbaar was aldus de eigenaar van de horecagelegenheid.