Themadag Samen leven met Kanker – 11/10/14

Begin mei werden wij benaderd door Anita Vink, met de vraag of wij onze medewerking wilde verlenen aan de themadag ‘Samen leven met kanker’.
Anita Vink is oprichtster  van de ‘LiveYourLife Foundation’. Samen met een groep enthousiaste mensen, staat zij klaar voor andere mensen die de diagnose kanker hebben gekregen.

Themadag: ‘Samen leven met kanker’.
Het was een interessante themadag met onder andere lezingen, workshops en stands over diverse onderwerpen, waar mensen met kanker en hun naasten, informatie en kennis konden delen met standhouders of samen met bezoekers. Bijvoorbeeld over vermoeidheid, bijwerkingen van de chemotherapie, plastische chirurgie na de operatie (reconstructie), kinderen van ouders met kanker, lymfoedeem, huidverzorging, en nog veel meer.

Wij verzorgden de techniek deze dag, zodat de mensen van onder andere de MC Groep, hun verhaal konden doen en zich voor 100% konden richten op het overbrengen van hun kennis over de verschillende onderwerpen rondom de ziekte kanker.
Ook plaatsten we schermen op verschillende plaatsen in het gebouw, zodat de bezoekers goed op de hoogte waren welke lezingen er in welke zaal te vinden waren. Samen met de beheerder van de Pijler in Lelystad, konden we alle faciliteiten verzorgen om de dag soepel te laten verlopen.

Websites van de betrokken partijen:
LiveYourLife foundation – http://www.liveyourlife-foundation.nl/
Anita Vink – http://www.anitavink.com/
MC Groep – https://www.mcgroep.com/
De Pijler – http://www.congrespijler.nl/