Veekeuring in Café De Smidte – 23/09/14 & 24/09/14

Ook dit jaar waren wij weer te vinden in Workum tijdens de jaarlijkse ‘Veekeuringsdagen’.
Onze drive in show stond opgesteld bij Café/Restaurant de Smidte te Workum.
De dinsdagavond stond DJ SoundLight achter de knoppen, in combinatie met volkszanger Frans Duijts, om de avond op hun kop te zetten. Een volle zaal, met meer dan gezellige mensen, was was de sleutel tot succes voor deze avond. Een feest dat tot in de kleine uurtjes duurde, met Nederlandse hits, classic disco plaatjes en vooral sfeerverhogende medleys.
Woensdagmiddag begonnen we met de jaarlijkse kinderdisco. Van 14.00-15.00 uur konden de kleine Workumers hun hitjes aanvragen. De wankelende pasjes van de peuters en de moves van de kleuters gaven de middag een gezellige sfeer.
Daarna was het tijd voor het wat ‘oudere’ publiek, die mee konden zingen met Jan Rijke, die de middag en avond, een Hollands tintje gaf.
Wat later op de avond stond in het teken van de jeugd. Deze waren in volle aantallen aanwezig om hun danspasjes te vertonen op de dance beats. En al zat het weer buiten misschien niet mee, het zonnetje kwam toch een beetje voorbij in de vorm van de nieuwste en de al wat oudere zomerhits en was het weer tot laat gezellig in Café de Smidte.