Vollenhoofsch fanfare uitvoering – 14/03/15

In een volgepakte sporthal van De Burght in Vollenhove hebben Vollenhoofsch Fanfare en Majorette Corps Vollenhove zaterdagavond 14 maart 2015 hun jaarlijkse voorjaarsconcert gehouden qpopper. De sporthal werd hiervoor omgetoverd tot een professioneel theater met 550 zitplaatsen en groots opgezet licht en geluid.

De gehele avond stond in het teken van het gezamenlijk karakter 주토피아 ost 다운로드. Zo musiceerden de jongste muzikanten van Vollenhoofsch Fanfare samen met de senioren, wisselden de onderdelen van beide verenigingen elkaar vlot af en werd de avond afgesloten met een gezamenlijke show van beide verenigingen, muziek van het Vollenhoofsch Fanfare en dans van Majorette Corps Vollenhove 다운로드.

Majorette Corps Vollenhove presenteerde in de loop van de avond haar nieuwe tenue. Met het elegante tenue in klassiek zwart lieten de dames zien de komende jaren stijlvol tegemoet te gaan 다운로드.

Op deze avond werden ook jubilerende leden in het zonnetje gezet: Kirsten Lassche (MCV – 10 jaar lid), Yvonne Kist (MCV – 12 jaar), Anne van de Wetering (MCV – 15 jaar lid) en Harm Weijdema (VF – 40 jaar lid) ontvingen een onderscheiding en veel dank voor hun jarenlange inzet voor hun vereniging 다운로드.

Naast maanden van voorbereiding van de leden van beide verenigingen werd de avond mede mogelijk gemaakt door sponsoring van vele bedrijven uit de middenstand phonegap. Dit alles laat zien dat de beide verenigingen midden in de gemeenschap staan en dat amateurmuziek en –dans hier onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Het Vollenhoofsch Fanfare – www.vollenhoofschfanfare.nl
Majoretten corps vollenhove – www.facebook.com/majorettecorps.vollenhove
De Burght – www.burght.nl