Sinds 13 augustus 2007  is Smit-PA sound and light geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, als verhuurbedrijf van geluid, licht, podium, weddingshows en drive in shows 김용임 내장산.
Voor die tijd was eigenaar, Klaas-Louwe Smit, al enkele jaren actief in het verzorgen van zulke werkzaamheden en ook actief bij een lokale omroep 다운로드. Die ervaring heeft hij meegenomen in zijn bedrijf.
De laatste jaren is er veel veranderen in de audiovisuele wereld en daardoor is Smit-PA zich gaan specialiseren op het verzorgen van weddingshows en drive in shows 언덕길의 아폴론 다운로드.

Door de nieuwe koers en een specialisme is er een hoog niveau gecreëerd in het verzorgen van shows. De nieuwste technieken en goed materiaal van bekende merken als Pioneer, Dateq, Electro Voice, DB Technologie, Shure en Showtec worden gebruikt 슈퍼마리오 런 다운로드. De shows, die geheel in eigen beheer zijn ontwikkeld en gebouwd, zorgen voor een unieke uitstraling die zich onderscheid van collega bedrijven, die kiezen voor standaard te verkrijgen materialen 다운로드.

Transport van de shows is een belangrijk deel van de zekerheid die wij willen bieden. Niet alleen moet daarvoor alles in flightcasen zitten, maar ook de bussen zijn van jonge leeftijd om de zekerheid te kunnen garanderen 맨 프럼 어스. Zowel voor de materialen, als de transportmiddelen, hebben wij gekozen voor een back-up in eigen huis.