Smit-PA sound and light heeft als doelstelling een maatschappelijk betrokken bedrijf te zijn. Hiervoor leveren wij materiaal en mensen voor verschillende evenementen die een steentje bijdragen aan de maatschappij.


Bedrijven voetbal toernooi 2018

Op zaterdag 25 juni 2018 vindt alweer het 9e Zuidberg Bedrijvenvoetbal toernooi plaats. Ook dit jaar in goede samenwerking met Sportclub Emmeloord. De locatie is ‘Sportpark Ervenbos’, Espelerlaan 84.
De afgelopen 7 jaar is het toernooi enorm gegroeid en ook dit jaar hopen we weer verder te groeien. Om het toernooi voor iedereen toegankelijk te houden bieden we ook dit jaar de keuze; meedoen aan het recreatie poule of meedoen aan het wedstrijd poule. Op deze manier hopen we extra leuke en spannende wedstrijden te zien.

Websites van de betrokken partijen:
Stichting Scoren tegen Kanker – http://www.sstk.nl/
SC Emmeloord – http://www.sc-emmeloord.nl/


Bedrijven voetbal toernooi 2016

Op zaterdag 21 mei 2016 vindt alweer het zevende Zuidberg Bedrijvenvoetbal toernooi plaats 다운로드. Ook dit jaar in goede samenwerking met Sportclub Emmeloord. De locatie is ‘Sportpark Ervenbos’, Espelerlaan 84.
De afgelopen 6 jaar is het toernooi enorm gegroeid en ook dit jaar hopen we weer verder te groeien. Om het toernooi voor iedereen toegankelijk te houden bieden we ook dit jaar de keuze; meedoen aan het recreatie poule of meedoen aan het wedstrijd poule. Op deze manier hopen we extra leuke en spannende wedstrijden te zien.

Websites van de betrokken partijen:
Stichting Scoren tegen Kanker – http://www.sstk.nl/
SC Emmeloord – http://www.sc-emmeloord.nl/


DJ + Geluid bij kampioens feest:

16 april 2016 – SC Emmeloord
Het kampioenschap van SC Emmeloord Vrouwen & Meisjes team van SC Emmeloord. Wat een feest met de meiden, de kampioenen van vandaag.
SC Emmeloord – http://www.sc-emmeloord.nl/


Bedrijven voetbal toernooi 2015

Op zaterdag 30 mei 2015 vindt alweer het zesde Zuidberg Bedrijvenvoetbal toernooi plaats. Ook dit jaar in goede samenwerking met Sportclub Emmeloord. De locatie is ‘Sportpark Ervenbos’, Espelerlaan 84.
De afgelopen 5 jaar is het toernooi enorm gegroeid en ook dit jaar hopen we weer verder te groeien 다운로드. Om het toernooi voor iedereen toegankelijk te houden bieden we ook dit jaar de keuze; meedoen aan het recreatie poule of meedoen aan het wedstrijd poule. Op deze manier hopen we extra leuke en spannende wedstrijden te zien.

Om deel te nemen aan het bedrijvenvoetbaltoernooi dient het inschrijfformulier ingevuld geretourneerd te worden of dient u de in het formulier gestelde vragen per e-mail te beantwoorden. Let op, het toernooi is erg populair en zit vlug vol. Wacht daarom niet te lang met het retourneren van het inschrijfformulier!

Voor vragen en opmerkingen zijn wij altijd beschikbaar via ons e-mail adres scorentegenkanker@gmail.com of telefonisch te bereiken op 06-46230325 (Elie ten Napel). Samen kunnen wij het verschil maken en scoren in de strijd tegen kanker. Wij hopen van harte op jullie deelname.

Websites van de betrokken partijen:
Stichting Scoren tegen Kanker – http://www.sstk.nl/
SC Emmeloord – http://www.sc-emmeloord.nl/


Themadag Samen leven met Kanker

Begin mei werden wij benaderd door Anita Vink, met de vraag of wij onze medewerking wilde verlenen aan de themadag ‘Samen leven met kanker’.
Anita Vink is oprichtster  van de ‘LiveYourLife Foundation’. Samen met een groep enthousiaste mensen, staat zij klaar voor andere mensen die de diagnose kanker hebben gekregen 다운로드.

Themadag: ‘Samen leven met kanker’.
Het was een interessante themadag met onder andere lezingen, workshops en stands over diverse onderwerpen, waar mensen met kanker en hun naasten, informatie en kennis konden delen met standhouders of samen met bezoekers. Bijvoorbeeld over vermoeidheid, bijwerkingen van de chemotherapie, plastische chirurgie na de operatie (reconstructie), kinderen van ouders met kanker, lymfoedeem, huidverzorging, en nog veel meer.

Wij verzorgden de techniek deze dag, zodat de mensen van onder andere de MC Groep, hun verhaal konden doen en zich voor 100% konden richten op het overbrengen van hun kennis over de verschillende onderwerpen rondom de ziekte kanker.
Ook plaatsten we schermen op verschillende plaatsen in het gebouw, zodat de bezoekers goed op de hoogte waren welke lezingen er in welke zaal te vinden waren. Samen met de beheerder van de Pijler in Lelystad, konden we alle faciliteiten verzorgen om de dag soepel te laten verlopen.

Websites van de betrokken partijen:
LiveYourLife foundation – http://www.liveyourlife-foundation.nl/
Anita Vink – http://www.anitavink.com/
MC Groep – https://www.mcgroep.com/
De Pijler – http://www.congrespijler.nl/


Opening van het nieuwe Vlinderhuis:

14 juni 2014 – Stichting de Vlinder
Stichting Vlinders zet zich in voor alle kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen 다운로드. Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan de ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.
Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.
In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !
Antje Monteiro
DJ Jose Holland


DJ + Geluid bij kampioens feest:

20 april 2014 – SC Emmeloord
Het tweede van SC Emmeloord werd zondag 20 april kampioen door hun overwinning. Dit moest natuurlijk gevierd worden. Wij hebben hier een allround feest DJ inclusief de benodigde materiaal geleverd, om het moment tussen de overwinning en het voetbal duel Ajax – PEC Zwolle, er met de hele verenging er een groot feest van te maken 다운로드.


Bedrijven voetbal 2013:

25 mei 2013 – Stichting Scoren tegen Kanker
We zijn er stil van…
Ons bedrijvenvoetbaltoernooi, waaraan velen van jullie belangeloos, sportief en sfeervol bijdroegen, levert maar liefst een bedrag op van minimaal €15.000 euro voor het goede doel. Ontzettend bedankt allemaal!! Een speciaal bedankje aan alle bedrijven en mensen de belangeloos alle benodigdheden voor die dag hebben geleverd, want zonder jullie zou deze dag niet bestaan! Optredens van:
– Band Different

(bron Stichting scoren Tegen Kanker)


Spinningmarathon Nacht van Oranje 2013:

29 april 2013 – Stichting Scoren tegen Kanker
Spinning marathon SSTK een succes! Enthousiaste reacties gekregen. Dank!!! Super georganiseerd door Monique Lanters en Foort Minnaard. Met dank aan Step Noordoostpolder en Klaas-Louwe Smit! — met De Butzelaar en Sander Minnaard 더존 프로그램 다운로드.

(bron Stichting scoren Tegen Kanker)


Benefiet avond Tollebeek 2013:

2 maart 2013 – Stichting Scoren tegen Kanker
De 1e feest- en benefietavond van 2013. Dit keer in Tollebeek en het was weer een mooi feest, waarbij natuurlijk weer alle opbrengsten ten goede komen aan de strijd tegen kanker. Belangeloos traden live zanger Jan de Rijke, feestduo DJ DannY en DJ SoundLight op en verzorgde de Drive-in show van Smit-PA sound and light – Weddingshows & Drive in Shows voor een avond vol entertainment. Ook mochten wij kosteloos gebruik maken van de feestlocatie C.P.de Goede Aanloop. Ontzettend bedankt allen!!
Dankzij alle genoemden, Tollebeek, de bedrijven die de prijzen voor de verloting mogelijk hebben gemaakt en onze gasten hebben we samen maar liefst een bedrag van € 1042,70 opgebracht voor het goede doel!

(tekst van de Sichting scoren Tegen Kanker)


RK DOS 100 jr. – vrijwilligers feest

15 december 2012 – Turn vereniging RK Dos
Dit jubileumjaar werd afgesloten met een feestavond voor de vrijwilligers van de turnvereniging in “de Hanzestad” te Kampen 다운로드.
Van Marcel Karel, die bestuurslid is, kregen wij de vraag of wij hier ons steentje aan bij wilden dragen.
Samen met ongeveer 100 vrijwilligers, die elke keer klaar staan om jong en oud sportieve energie te geven, hebben we het feestjaar afgesloten met een themafeest. Iedereen was in stijl gekleed en dansten de sterren van de hemel op de hits van toen en nu.
Wij danken RKDOS voor de goede zorgen. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond: Veel lieve mensen met een sportief hart van goud!


Benefiet avond Marknesse 2012:

30 november 2012 – Stichting Scoren tegen Kanker
30 november 2012 stond volledig in het teken om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Chez Marknesse opende haar deuren belangeloos voor een benefietavond voor de stichting Scoren tegen Kanker.
Heel wat ondernemers uit Marknesse en uit de rest van de Noordoostpolder hadden kavels ter beschikking gesteld voor een veiling.De allround coverband Fullhouse zorgde voor muzikale invulling van de avond, afgewisseld door de plaatjes van DJ Marcel Karel. Wij bedankten Luimes AV voor het beschikbaar stellen van de benodigde apparatuur om de band uit te versterken 다운로드. De avond heeft een totaalbedrag van € 11.207,30 bijeen gebracht.Optredens van:
– Coverband Fullhouse
– DJ Marcel

Bekijk de de Film: Film van deze benefietavond is mogelijk gemaakt door: FP Video


Zwem verenging Zwartewater Ratten Hasselt:

September 2012 – Zwem- en Reddingsbrigade ZRH
Nederland is een water rijk land, Kinderen moeten daarom al vroeg leren zwemmen, maar: Zwemmen kan ook heel leuk zijn en is ook nog eens gezond. Dit heb ik zelf ook jaren met veel plezier en voldoening gedaan bij de ZRH. Door een team van vrijwilligers kunnen zij elke woensdag avond vele kinderen zwemles geven. Maar ook ouderen die graag willen zwemmen kunnen bij hun terecht. De ZRH is er voor jong en oud die graag aan deze gezonde sport willen mee doen. Maar zij kunnen niet de zorg en aandacht geven zonder hier voor gesponsord te worden. Daarom hebben wij een ook een klein stukje mee gedragen aan het voortbestaan van deze top vereniging. Zodat hun verder kunnen met het verbeteren van de zwemprestaties van jong en oud. Wilt u ook helpen een stukje plezier, maar vooral veiligheid bij te brengen?
U kunt ze ook helpen! Hoe? Kijk dan op: Site Sponsoring ZRH


Bedrijven voetbal 2012:

26 mei 2012 – Stichting Scoren tegen Kanker
Jaarlijks organiseert de stichting Scoren tegen Kanker het gelijknamige bedrijvenvoetbaltoernooi “Scoren tegen Kanker” 다운로드. Dit evenement is in 2 jaar uitgegroeid tot een begrip binnen de Noordoostpolder. Bedrijven uit de Noordoostpolder en omstreken strijden op sportieve wijze om de Scoren tegen Kanker bokaal. Diverse nevenactiviteiten die zonder kosten worden georganiseerd maken het een dag waar jong en oud zich kan vermaken ten bate van de strijd tegen kanker.
Het bedrijvenvoetbaltoernooi is de basis waaruit de stichting is ontstaan. Op 26 mei 2012 vond alweer het 3e bedrijvenvoetbaltoernooi plaats. Deze dag is er 16.750 euro opgehaald voor de Stichting Scoren tegen Kanker.


Spinningmarathon Nacht van Oranje 2012:

28 april 2012 – Stichting Scoren tegen Kanker
Tijdens de Nacht van Oranje in Emmeloord heeft de stichting Scoren tegen Kanker een spinningmarathon georganiseerd. Marathonschaatser Rob Harders uit Kraggenburg opende de spinningmarathon door zelf twee uur op de pedalen te gaan staan voor het goede doel. Ook VV Nagele was met een heel voetbalelftal vertegenwoordigd om een grote bijdrage te leveren en een mooie teamprestatie neer te zetten door een uur te fietsen. Dit alles onder de bezielende begeleiding van 4 spinninginstructeurs van Optima Forma en Butzelaar 다운로드. De renners en het publiek werden opgezweept door de muziek van Smit-PA sound and light. In totaal is er meer dan €1000,- opgehaald dat volledig ten goede komt aan de stichting Scoren tegen Kanker. Een mooie avond en een prachtig resultaat. Iedereen ontzettend bedankt!


Benefiet avond Ens 2012:

31 maart 2012 – Stichting Scoren tegen Kanker
In het Wapen van Ens werd door de Stichting een benefiet avond georganiseerd. Deze avond kreeg als thema 70’s & 80’s. Smit-PA sound and light verzorgde hiervoor een complete drive in show met podium, licht en geluid.
Allround feest diskjockey Marcel Karel draaide voor, na en in de pauze van de band. Collega bedrijf Haan-PA sponsorde het geluid en licht voor de band Sound Supply. Door de samenwerking konden we voor deze avond twee grote shows op twee afzondelijke podiums crieëren.


Benefiet avond Creil 2011:

24 september 2011 – Stichting Scoren tegen Kanker
Café-restaurant ’t Poortershuys te Creil stelde zijn locatie ter beschikking voor de eerste benefietavond van de stichting.Smit-PA sound and light verzorgde hier het licht en geluid voor de band.
De avond werd afgewisseld door DJ’s. DJ ‘RLD heeft de avond afgetrapt en werd opgevolgt door DJ-Marcel. Hierdoor kon Smit-PA sound and light in samenwerking met Nowadaze een avondvullend programma neerzetten.Optredens van:
– Coverband Nowadaze
– DJ ‘RLD
– DJ Marcel


Bedrijven voetbal 2011:

4 juni 2011 – Stichting Scoren tegen Kanker
Smit-PA sound and light leverde hier het totaal geluid en achterdoek voor het podium tijdens het voetbaltoernooi.
32 teams strijden hier voor de roem en het goede doel door middel van 7 tegen 7 voetbal. Tijdens de middagpauze kwamen De Zotte Zusjes uit Zwolle hun optreden doen.
Na het toernooi was er een BBQ die begeleid werd door de Coverband Lynx.Optredens van:
– De Zotte Zusjes
– Coverband Lynx