Totaal verzorging als het om techniek gaat

Wij verzorgen niet alleen drive in shows en exclusieve weddingshows, maar gaan veel verder. Zo kunnen wij bij elke productie of uitvoering een complete uitstraling bieden die het evenement verdiend.
Door het minimale niveau wat wij willen bereiken, kijken wij altijd naar het complete evenement en wegen we de verschillende opties met u af, om het zo compleet mogelijk te presenteren aan uw gasten.

Geluid op het juiste formaat

Door de uitgebreide verhuurafdeling, kunnen wij voor vrijwel elk evenement een bijpassend geluidssysteem leveren die aansluit op de gewenste eisen. Wij houden hierbij altijd rekening met uitstraling, spraak verstaanbaarheid en spreiding. Het juiste vermogen om een stuk “headroom” over te houden voor het beste resultaat, afgestemd op de locatie. Het maakt dan niet uit of het gaat om een grote buitenlocatie of een klein zaaltje in een buurthuis.
Voor zowel bedrijfsopeningen, uitvoering van fanfare of gymuitvoering, niets is ons te gek om uit te versterken met de nieuwste materialen.

De juiste sfeer

Door de juiste materiaal keuze is vrijwel voor elk budget een passende oplossing te vinden. De juiste snaar raken bij de gewenste sfeer. Of het nu gaat om het decor, of om het uitlichten van een fanfare uitvoering. Bij ons krijgt u een eerlijk advies over de mogelijkheden.
Van elke ruimte is een theater te maken; door de inzet van een truss constructies met daarin licht en achterdoeken, kunnen we veel uit het zicht halen en juist datgene weergeven wat van belang is.
Door de inzet van hoogwaardige led technieken kunnen we met minder armaturen en minder kosten een sfeer neerzetten waar uw evenement om vraagt.

Beelden vertellen meer dan woorden

In het verhuur programma hebben wij zowel verschillende formaten schermen en projectoren. Beelden spreken vaak meer dan woorden kunnen zeggen. Bij veel evenementen zijn de sponsoren degene die het mogelijk maken. Deze kun je tonen door hun vlag of banner op te hangen. Elk heeft een andere formaat en of uitstraling. Dit geeft een rommelig beeld en geeft onnodige ruis.
Dit kan ook anders! Door middel van verschillende videoschermen te plaatsen en hier de logo’s voorbij te laten komen, creëren we een rustiger beeld, zonder ruis. Dit komt de sponsoren, maar ook het evenement ten goede.